Tusen nyanser av beige.

Appråpå det här vardagsrumet.
Det är egentligen nu det roliga börjar. Val av tapeter, golv och färger. Igår var vi på spaning. Och vi råkade på en riktigt bra färg-person. Pang-boom-schoom så hade hon plockat fram precis vad vi tänkt oss. Och både jag och P satt med hakorna i golvet och var ytterst imponerade. Så härligt med rätt människor, på rätt ställe!
 
Så nu handlar det bara om att hitta den rätta nyansen av beige. Vilket låter simpelt. Men eftersom jag är en nyans-knarkare är det en viktig detalj.... För när det kommer till vitt, vitt, svart känner jag mig något mättad. Så farväl lantliga shabby chic!
 
 

Det luktar höst och spackel...

Känner att det är dags att knappra in några ord här...
Svårt att hinna med när allt rullar på så obegripligt fort. Det har redan hunnit bli September, med hösten i luften. Men det njuter jag av!
Mellan vardagsbekymmer, bebisplanering och allt annat, har vi även dragit igång den stora renoveringen av vardagsrummet. Skitkul!
 
& Bebis
Jag håller verkligen på att längta ihjäl mig efter att denna lilla krabat ska kika ut. När det är dags så klart!
Det sprattlar och bökas mer och mer för varje dag, och det blir desto mer påtagligt att den lilla ninjan snart ska få vaggas i famnen. För nedräkningen har liksom redan börjat. 79!! dagar kvar.
Och tack och lov har vi vår lilla checklista som prickas av, annars är jag osäker på hur jag skulle överleva detta.
 
 

RSS 2.0