Turquois

Turkos är inte min färg. Vi har alltid haft lite svårt att komma överrens. Men det gör ju inte att jag inte kan tycka om att titta på färgen. Och tycka att andra ser hur bra ut som helst i den. Match-up från H&M.
När passiviteten är på max.

Söndag.
Den inofficiella slödagen. Just idag är jag och mitt bakishuvud extra glada att veckans sista dag exixterar.  Jag hade ett försök till ett återupplivnings-heat, och pepprade med melon och apelsinjuice. Men det verkade inte fungera. Så jag har mest tittat på hur gräset rör sig till vinden.

Det uppenbarade sig för mig idag att jag börjar bli för gammal för festligheter. Efter två kalas avfirade känner jag mig som en stelopererad sengångare. När det inte alls var länge sen jag kunde göra det dubbelt upp, vika mig dubbel och gå på händer och ändå vara piggare. Hm.
Underbara dofter

Idag var jag på shoppingvända som inte delade ut många skatter. Men jag fick med mig två doftljus hem, från Village Candle. Dofterna Summer Breeze och Cherry Blossom gjorde mig knäsvag och helt oemotståndliga.

 


Frågor på det!?

Jag märker att jag är typ urkass på att uppdatera här. Men det är för att jag är en mycket upptagen kvinna. Eller för att jag är lat och tycker att det är roligt att titta på så mycket annat. :)

Men för er nyfikna ska ni få en lite check-lista.

-Filmen Trollhunter. Den sög. Bra gjort med en handling som...äh... Den sög helt enkelt. Se den INTE. Slöseri med tid.

-Dagen som mina ögon var som russin och shopping stod på schemat. styrde vi kosan mot IKEA och köpte ett nytt sovrum bl a.

-Projekt Hallen. Har nu blivit tillpiffad och ser ut som en helt nytt rum. Ibland kommer jag på mig själv med att stå i dörröppning och bara begrunda det hårda arbetet.

-Det där med träningen. Det verkar vara som så att gud vill att jag ska vara fet. För någon drivkraft finns inte till att bli slimfit.

Sen har vi också hunnit fira in våren med glada skratt, härliga vänner och grillat kött.

RSS 2.0