En Fin-Fin dag!

Solen har strålat, och vem har inte känt vårkänslorna spritta i kroppen....?

Jag träffade en vän från förr idag. Och fick en stund med skratt, glädje och gott kaffe. Tills det som händer som inte får hända. Min iphone totalslocknade. Error. Svart.

Panik. Vilket får mig att inse hur fast man är i teknikens värld. SMS. Nummer. Kontakt med omvärlden, helt enkelt. Men som tur är han man snillen i sin omgivning som löser problemen. Så nu är faran över och jag har hunnit lugna ner mig.

Det hanns även med att mumsa på hembakta mini-semlor. Och bortsett ifrån den fruktansvärda incidenten kring min telefon har det varit en underbar dag!

Hoppas ni njutit av solen!
Appråpå Livsglädje.

Det där med livsglädje handlar ju om att hitta de där bitarna som gör livet värt att leva. Att lägga tid på det som verkligen betyder något viktigt. Och det säger ju sig självt att det vore onödigt att ägna tiden åt saker som just bringing you down...

Hur som helst.
Så ville jag bara skryta om att jag hittat min livsglädje. Tillfredsställelse som gör mitt liv värt att leva. En mix av personer, känslor, glädje och passion för det som värmer.

Och till de personer som förgyller mitt liv vill jag bara ge en massa hjärtan!
♥♥♥

Aaa, so do sometinge about it!När fusk är som finast! Men livsglädje är ...

img_8214 (MMS)

När fusk är som finast! Men livsglädje är väl att unna sig?!


Oj vad det går!

Oj vad det går!
Dagarna, timmarna och minutrarna bara springer iväg. Men det är spännande sekunder som är värda att ta sig igenom.Vecka 2, Dag; okänd.

Det började bra. Väldigt bra, det här med mission slimfit.
Men det desperata suget efter kolhydrater tog över. En frestelse av potatis, ostbågar och tårta. Som en mardröm för en diet-nazist. Men man kan väl alltid börja på måndag?Happy Valentines day!

Idag är ju faktiskt kärlekens dag.
Jag har befunnit mig bakom disken i blomsterbutiken och delat ut buketter till glada människor. Så klart var 90% av massan män, på väg mot uppvaktning. En rolig dag!

Det tråkiga med att bada i blommor vid högtider är att man blir utan. Eftersom en florist aldrig får blommor.


Det tråkiga med den här dagen är ju också dessa bittra människor. Som tror att dagen är till för att vara extra kär. Och sura extra över att de minsann är singlar och ensamma. Det är ju faktiskt ett tillfälle att även uppskatta sina vänner.  Om än det egentligen inte är en dag att hylla helgonet Valentin. Läs mer här.

Så till alla mina när & kära!
Hoppas ni haft en underbar dag! Kramar i massor.


Vad jag gör?

Jag lyssnar på udda låtar som lyckats hamna på min spotifylista.
Klassisker som Scatman, Boom boom boom och inget stoppar oss nu.

Det kändes som det mest kreativa i väntan på frisören. Frågan är om en katastrof går att åtgärda...?
Vecka 1, Dag 1.

Idag skulle det bli nystart Delux. Och det blev det jag lova.
Den här nystarten har jag liksom lovat mig själv hundra gånger. Men nu jävlar!

Dagen startade med att resa ut varenda lite otäck kolhydrat som överlevt i mitt kylskåp. Och fylla på med snygga grönsaker. Och dessutom en tur till gymmet, så nog är det en godkänd start!

Frukost:

2 Ägg. Pastrami och Kaffe.

Middag:
Baconlindad Kyckling. Morötter och Hari coverts.

Efter gymmet:
Youghurt med blåbär.
På gymmet:
40 min intervall löpning.
Arm- & magmaskiner.


Som att fylla år igen.

I helgen vankades fest.
Otroligt trevligt bland snittar, skratt och trevliga vänner. Tack!

Fina presenter fick jag också. Mest överraskande var när det ringde på dörren och hela trapphuset lyste upp. Ett tvåvåningsfat fyllt med muffins och tårtljus.

Muffinsen har jag redan mummsat i mig. Galet goda! Men såhär såg fatet ut och passar perfekt in i mitt hem.

Tack! ♥


Lite vardagslyx.

Det är kallt. Det är Fredag.
Jag kände att jag behövde muntras upp lite, på min tur på stan imorse. Så jag tyckte detta lilla roller-stick, kunde vara passande. Det kommer från Juicy Couture och doftar underbart!Viva la juicy

Och ja. Jag har för tillfället fått en liten dilla på Juicy Couture. Men vem kan låte bli att gilla detta underbara märket?!


RSS 2.0