På väg

Tidig morgon för shopping! Även om ögonen är som russin vaknar de till liv när man vet att man får spendera pengar. Men nu är vi äntligen på väg!


R.I.P

Nu har jag tagit ytterligare ett farväl av min plattång. Den ska åka på en..."resa". och aldrig komma tillbaka igen.

Jag tröstar mig med Mando Diaos "Above And Beyond- Unplugged" och slösurfning. Det går nog över snart, för jag insåg att jag glömt hur mycket jag älskar Mando.Tack för dessa år....


Puss på er!

Härliga dagar!
Även om solen lyser med sin frånvaro är det härligt att det finns människor med solsken. som påminner mig om glädje när jag själv spyr galla. Tack.Puss på er!


Smakprov.

Äntligen!
Tapetseringen av hallen är klar och det är bara lite småfix innan hallen är ett avslutat kapitel. Det där med mina tapetserings skills lägger jag på hyllan. Och utan min händiga man hade det aldrig gått!
Men dösnyggt blir det iaf! Här är ett litet smakprov.Som ni ser saknas lite piff...Välkommen tillbaka.

Denna helg har jag isolerat mig från verkligheten och ägnat mig åt renovering. En lång historia med spackel, färg och svordommar börjar äntligen ta form. För att tapetera är inte det enklaste. Sitter man i rätt vinkel ser det till och med klart ut. Rena drömmen!

Dessutom har veckan hunnit börja om och det blev måndag igen. Vilket peppar mig till att komma igång med träningen också. Jag har ju ändå haft 4 månader på mig att förbereda....
Tanken var en lång promenad, men känns mindre lockande när snön dimpt ner och det är allmänt grått. Så det finns väl alltid en ursäkt. :)


Snabb-bantning

Jag gjorde ett försök till att banta idag. Det fungerade i sisådär...45 minuter. Jag belönade mig med en sockerchock efter en hurtig promenad. Men jag försökte i alla fall. Det är väl tanken som räknas?


Olea Europaea

 

Finsate vrån nu. Den har olivträdet och en gammalfönsterram fått.

 

 


Skogshuggar-fru.

Idag hittar ni mig i skräpkläder.
Dels för att det regnar men också för att min mage vände sig ut- och in. Och ett besök hos fabror doktorn stod på schemat. Vilket gick bra, inga bullar bakta eller skrämmande döds-sjukdom.

Men jag har blivit med sambo och förflyttat mig till hus. Jag vet frågorna hopar sig : "Oj, hur ska det gå...?"
Jag är lika förundrad och börjar tro att jag innest inne kanske är en skogshuggar-fru. För att baka bullar och påta i trägår´n är ju kul. Och det där med att elda är rena barnleken.

En tour i huset tar vi en annan gång!


Glad Påsk!

Tiden bara flyger iväg.
Vinter slår om till sommar och det går äntligen att lukta sig fram till sommaren. Helt underbart.
Tills det kommer till allt snorande över pollen. Och självklart måste jag nämna att det hinner hända massor, och vara hemlighetsfull och inte säga vad.

Det är påsk och då ska det svullas i godis. För visst var det så att man alltid får börja om på måndag...?
Och nog ska jag ta tag i bloggandet.

Men så länge: GLAD PÅSK!
RSS 2.0