Nya frillan del 2.

Passade på att byta färg. Light brown...? Nej, rödtott.


Prins charming, where are you?

Hur många grodor ska kyssas innan man hittar sin prins?
Antagligen en hel hög... Det är ju inte så kul när det blir fel. Jag fortsätter öva på mina gele-grodor. Högen lär väl bli bra mycket mindre då...?

 

 


New boots in!

I Lördags impulsköpte jag ett par skor. Även fast man jobbar kan man spendera slantar. Konstig cykel.

Galet nöjd!

 


Lika som bär!

Då kör vi på ytterligare några Lika som bär!
Idag kan Leona Lewis och Agnes Carlsson förväxlas som tvillingar!

 


Nya frillan!

Nu är det klippt!
Nya frisyren och jag är helnöjd!

 

 


Allt som glimmar är guld!

Ialla fall för håret!
När jag söndagsshoppade bland hyllorna på åhlens hittade jag detta mirakel! Gliss, ett balsam med 3 gånger koncentrerat kreatin. Håret blir verkligen mjukt och lent. Och jag inbillar mig i alla fall att det gör underverk!

29 pix på åhlens.


Le natural.

Idag är det dax att sätta sig i frisörstolen. Jag har bokat på en salong jag aldrig provat tidigare. Och eftersom jag är den mest kritiska kunden som kan klippas, tycker jag synd (!?) om frisören. Men eftersom mitt hår nu är katastrof är det nog svårt att misslyckas denna gång. I hope...

Men jag har samma plan som varje gång. Att komma därifrån med något nytt, snyggt och lite annorlunda. Men fegar alltid ur och tycker det är nog vågat att byta sida på luggen. Men idag ska jag våga!

Före-bild på ett så naturligt hår som går att hitta på mitt huvud...

 


YES!

Jippie!
Idag kom det glädjande beskedet att kontrakt ska skrivas på en lägenhet. Min lägenhet. Min drömlägenhet!

En fin etta med snygga tapeter, sovalkov, gigantiskt kök, balkong och dessutom badkar! Kan det bli bättre?! Ja, sa jag att den låg i stan?!Så för tillfället har jag sluta tycka synd om mig själv.När jag tycker synd om mig själv åker fin-...

img_3574 (MMS)

När jag tycker synd om mig själv åker fin-koppen fram.


Men shopping är väl en sport?

Slövecka!

Som startade duktigt med Zumba och grönsaker. Och ett pass på gymmet innnan jag latade till mig lagom till onsdagen. Vilket jag lättar mitt samvete med att kalla för vilodag. Tordagen spenderades på shopping och nog är väl det en sport?! Eller?!

Nej! Bättring till nästa vecka!
Tur att söndagarna finns till för veckopeppning och bakis-slappande. Och dessutom hinna avverka veckans sista fusk. En panpizza....Ögonkaramell.


Jake Gyllenhaal.
Något som får träningsvärken att kännas liiite bättre.....


Stel som en pinne!

Frågan är om man kan ha en bättre Tisdag.
Träningsvärken smyger sig på efter gårdagen. Regnet vräker ner och det börjar dra ihop sig för en promenad in till stan. Frågan kvarstår varför ingen uppfunnit teleportören för människan än....?

Igår testade jag på Zumba.
Svårt. Jag beundrar de som har "rythmen i blodet", för det har verkligen inte jag! Jag kände mig aningen felplacerad och stel. Att dömma efter mina steg så kunde jag lika väl tränat karate som zumba.... Ja, ni förstår vad jag menar.

Nu: Lunch!

Ha en bra dag!
Skulle jag vara lat?!

För tillfället har jag tvingat mig in hos min mamma, för att bo där. Billig hyra och bra service, så vad finns det att klaga på?

Frågan är ju om hon tycker jag är lat...?

Jag: Du, har du bokat tvättstugan snart, jag skulle behöva tvätta...?
M: Ja, på torsdag. Så då hinner jag visa dig dit, så du hittar menar jag.

Hm, jag som trodde kläderna tvättade sig självt....


Hello igen!

En hel vecka utan uppdatering!
Tiden drar iväg på jobb, träning och så klart min nya iphone! Jag känner mig yber-modern och självklart helt såld över min nya leksak!

Sen måste jag bara få jubla över hur härligt jag tycker det är med höst. Äntligen kryper kylan på och höstgarderoben fram!


RSS 2.0