Heliga Söndagar.

Mina söndagar är heliga. Varje söndag ägnar jag åt mig och mig själv. Det är höjdpunkten efter en hemsk vecka att bara få rå om sig själv med god mat och nymålade naglar. Läsa en tidning, hänga och göra absolut nada!

Idag har jag intagit  slöläge och betat av listan med bra tv, insett att morötter och dipp är otroligt underskattat!Hoppas ni har njutit av dagen!?Lördag. och en smula bitter.

Det är mycket flytt, varvat med jobb. Och när jag äntligen peppat igång träningen igen, kunde jag ge mig fan på att förkylningen skulle komma. Igen. Feber och snörvlande är på återbesök. Och jag ser mig bittert i månen om att nå mitt viktmål.

Så jag får ägna mig åt att laga en romantisk middag. Utan romantik.

 

 


Efter många om och men...

...lyckades jag övertala mig själv att släpa mig iväg till gymmet i alla fall. Väl där är det ju inga problem alls. Då är det bara att pumpa gärnet. Men det är galet vad kroppen anpassar sig. Efter det långa uppehållet är konditionen riktigt illla, och det är bara att börja om med intervallträningen. YEY!

Min toksnygga outfit igår. Slimmade träningsbyxor och stövlar. Hot chic!Apprå på träning...

Varför finns det alltid tusen orsaker att slippa gymmet!?

Ögonkaramell.


Adam Levine

Det är inte bara hans röst som får mig att smälta, utan stjärnan från Maroon 5 är snygg som få!

Tvådagars och ett hem.

Efter evigheter utan uppdatering är det väl dax igen?!

Allt har gått på max, och jag har äntligen fått nycklarna! Äntligen! Så det har varit flytt på hög nivå. Men det har också hunnits med att firas.

FFF-
Fredagen Firades Fia. En födelsedag, en bunt vänner och en massa skratt! Vi grundade med thaimat och fortsatte med clubbing. Jag hade bestämt mig för att ta det lungt eftersom det var jobb på lördagens schema. Eller hur?! Det slutade med shots i baren och dans till fötterna värkte. Galet kul!

Lördagens
Gick i ett lugnare tema. En väldigt trevlig kväll. Skumpa, vin och lite goda drinkar. Med mysigt häng på selmas. Och jag insåg att jag är för gammal för att vara på topp för en tvådagars!

 

 RSS 2.0