Äntligen!

Idag har det bakats Lussekatter. Och jag vill tacka gudarna för "tillsätt endast vatten". Som fick knådas ut till julmusik. Efter att ha avnjutit lussekatter och glögg till jul med Ernst kan jag äntligen konstatera att julstämningen flyttat in hos mig. Äntligen!
Stolt som en tupp.

Idag klämde jag mitt personbästa på en halvmil. Och ingen kan vara gladare än jag. För helt ärligt hade jag inte ens trott, att jag någonsin skulle springa. Ever.

För exakt tre måndader skrev jag det här.
Och nu är det en månad kvar innan året är slut. Nu återstår bara 3 kilon. 3 KILON!
Det är vansinnigt! Och vid tanken av vart jag var för ett år sedan gör mig tårögd. Jag kan inte annat än klappa mig själv på axeln och konstatera;

Bra jobbat!


Ögonkaramell.


Jason Lewis

Eftersom jag just tittat på sex and the city II, Tyckte jag det var dax att uppdatera denna kategori. Eller.....?


Men kom igen?!

Nu är den första ljussöndagen avverkad och tre återstår.
Jag trodde att en vända på julskyltning skulle råda bot på stämnings-bristen. Att skymten av en tomte, julmusik och en pepparkaka skulle göra susen. Men inte! Det blev en mysig helg som i alla fall slutade med lite klent snöande.

Och idag bjöds det på ringdans till prästens lilla kråka med en bunt vilda 5-åringar. Och nej, jag känner ingenting. Stämmningen är borta. Helt borta.Pyssel, glögg och spel till toner av Tommy Körberg. Nej, fortfarande ingenting.....
Jul, Jul var är du?

Med mindre än en månad kvar till julafton, närmar sig första advent med stormsteg.
och julstämmningen är lika närvarande som Elvis. Men. Jag har pyntat och är lite ivrig över att få tända det första ljuset.Köket fick också bli fint. Ett silverfat fick en plantering.

Appråpå.

Jisses!
Igår damp min Didrikson ner i brevlådan. det var väl ändå turboleverans?!
Den perfekta jackan.

Det här med vinterjacka, det har börjat gå mig på nerverna. Eftersom det blir kallare börjar paniken över att få byta ut den tunna höstjackan. För vilken jacka som helst funkar ju inte. Den ska vara snygg, varm och inte ruinera plånboken.

Efter x antal timmar växlande mellan, i princip, alla butiker som säljer jackor och grannskande av väldigt många webshoppar, är den äntligen funnen! Den perfekta vinterjackan.


Didrikson- Diane.
Köpt här.


Lika som bär!

Denna gång är lika som bär på en läsares begäran. Johanna kom med det fin fina tipset om likheterna mellan teletubbies och onepice. Och nog stämmer det allt. Vi kan nu klä oss som de små otygen!

 

 


En önskan.


Britney Spears Radiance.
Något att sukta efter i vinter. Luktar som en dröm.Lugn? Eller hur!

Så här lagom till mitten av veckan har jag börjat piggnat till efter helgens bravader.
Eftersom jag skulle ta det lugnt körde jag en helhelg i dagarna två. Och fredagen bjöd på fest i sann halloweenanda. Med utklädanad och lots of alcohol.
På lördagen stog jag för tha party. Inflyttningsfest med middag och ett glatt gäng med vänner. Vin klunkades till skratt och spel. Och givetvis så blev inga kort tagna. synd. Men man kan säga att vi drog vidare till krogen och det var där allt började skena iväg. Och vi efterfesten tog slut lagom till solen ville gå upp igen.

Jag funderar på hur helgen sammanfattas på bästa sätt, men skakar bara på huvudet och hittar inga andra ord än: Galet!


Lika som bär?Say no more...?
Tanken på likheten mellan hästbonden Pär-Ola Nyström och Joe Labero var mer slående i huvudet. Men om man kisar? eller förvillar backslicket mig?


Carpe fu*king Diem.

Solen har rymt och vintern har stövlat in.
Ruskiga dagar och mysigt häng i soffan är att vänta. Och jag väntar med spänning på den första snön. Det är något magiskt över den allra första, fallna snön.

Det är vansinnigt vad tiden springer iväg. Och snart sitter vi runt borden och njuter av julskinkan och skålar i skumpan när 2011 blir 2012. Och inte för att vara den som är den, för jag är trött på det uttjatade "fånga dagen"-mantrat, MEN! Men det glöm inte att njuta av de små stunderna som ger dig ett leende på läpparna!

Så le lite för fan!
RSS 2.0