Va?!

20110327634 (MMS)

Va?! Söndagsgotte. Visste dock inte att piken va på köpet. Vaddå mister tjock?!


En önskan.

Min högsta önskan at the moment. GE MIG!

Stadium


Med huvudet upp-och-ner.....?

Har ni sett vanilla sky?

När filmen tar slut och man sitter och grubblar över vad som hände. Och ingen egentligen kan tala om vad som hände eller minnas riktigt vad filmen handlade om, egentligen. Hur som helst, det lite så jag känt mig just den senaste tiden. Allt passerar fort, fort, fort fram och jag har egentligen ingen koll på vad som sker.

Men inget att sura över. För idag har någon, av en konstig anledning, fört över en stor summa pengar till mitt konto. Frågan är ju om man ska blunda för verkligheten och shop til you drop?

weheartit.comGarderobsbekymmer.

Satan i gatan, vad jag är stolt över mig själv!
Jag har äntligen tagit tag i det där garderobsbekymmret. Det har legat över mig som ett kliande myggbett. Det har sett ut som det varit rave i min lilla walk-in-closet!

Sååå... jag rev ut allt och började om. Och då menar jag allt. Nu har jag vikt 3 884 plagg, och insett att jag behöver vårkläder!
Jag är verkligen nöjd, och sneglar ut i hallen för att kontrollera att allt är som jag lämmnade det. Jag överväger att dra in min säng och sova därinne. Ifall att. Kanske lite too much?

weheartit.com


Ögonkaramell.

Varför var du tvungen att dö?

Heat Ledger


Miss lemon.

Frågan är ju om jag börjar bli för gammal för 2 dagars, eller om det är ett virus som smygit sig på mig?
För lördagen bjöd på fest med final i melodifestivalen, som serverades med glada skratt. Men jag är fortfarande seg. Helt död i kroppen och sur som en citron. Som om inte det vore nog, så har jag drabbats av en skvätt hemlängtan. Till min familj.

 

 


Dagen efter?

Usch vad jag är dålig idag.
Så nu tänker jag ägna de närmsat timarna åt att älta mig i min bakis. :l

Varför lär man sig aldrig?

Att tiden aldrig räcker till det man vill. Att de stora visionerna blir kattskit. :)

Men stressen i halsen är jag på utväg till da kalas.
Med min fina lilla present tar jag stora steg mot en trevlig kväll! Ett underbart slut mot en stressig "arbetsvecka".

 

 


Uppladdning!

Nu sitter jag i sista stund och matar in information. Imorgon är det dax för tenta, företagsekonomi.
Det känns som ett bra avslut på denna vecka att få släppa ut lite av all kunskap som sitter klistrad innanför skallbenet. Och jag laddar upp med ett bad, nymålade naglar och en varm kopp te.

Dessutom står en 25-års fest för fredagskvällen! Det ska bli rikitgt kul, med som vanligt så står jag inför det dödande dilemmat; Vad ska man ha på sig?


Vem har sagt att det ska vara äckligt att bli slimfit?

Perfekt såhär till mellanmål är ju bär och en REJÄL klick grädde.
Konstigt nog blir det aldrig äckligt heller, det som är konstigt är att innan jag började LCHF:a, hatade jag fett. Jag tyckte det var vidrigt med en extra klick smör på mackan. För att inte tala om känslan som dök upp vid tanken att bara äta en klick vispad grädde på en sked.

Nu kan jag komma på mig själv med att vara sugen på grädde. På kvällskvisten är det jag som hänger över gräddskålen och matar mig själv till ett belåtet; Mmm...mmmm. Sen stoppar jag mig själv för en kort stund och reflekterar över hur normalt detta är. Men tröstar mig med att fetma drabbar allt fler, och att det är slimfit jag vill bli. Och fortsätter äta!

Mums!

Så en hel del vispande blire!Omväxlande vardag?

Jag har mest suttit och pillat med min nya data. Stoppat in nya bilder och annat roligt. Som jag emellanåt varvat med att läsa lite i min bok och ätit. Så idag har jag upptäckt hur det är att vara ungkarl....(?) Eller åtminstone fått en känsla av en hackers vardag. När jag testat alla möjliga ställningar för att göra allt för att inte släppa synen från skärmen.

Men skulle jag påstå att jag varit kreativ och duktig där det behövts skulle jag ljuga. Men imorgon är en ny dag, med nya möjligheter. Annars kanske man skulle köra den varianten; jag börjar på måndag....?

 

 


En smärre chock!

Vår? Yeah right!

Jag fick fundera över om jag blivit färgblind. Det har jag inte.
Det är sant att våren helt försvunnit och snön bara spyr ner barmarken. Som ett vidrigt täcke som tagit död på vad som skulle bli sommar.

Dessutom funderade jag så sen som igår på om det var dax att plocka fram vårskorna. Inte då.


För er i norrland som nu inte tycker det här är en big deal. Det är det!
Igår sken solen och all snö var verkligen borta, fåglarna kvittrade och det luktade vår i luften....


Back on the fucking track!

När man väl känner att man har koll på det mesta och vardagens största problem är att mjölken är slut att det är då det lyckas falla. Att pricken över i:et bara blir större och större.

Jag hade lovat att inte hålla er, mina trogna läsare, på halster om mitt ointressanta liv. Piskat mig själv till att göra den där skolgrejen. Och definitivt så skulle jag sortera in alla roliga bilder från helgernas alla fester. Men det är självklart då det händer. Datorn surar till och får ett dampanfall som pajar min planering.

Drygt.

Inte jag i alla fall. Men att sura är ingen idé. Det har vi väl alla lärt oss vi det här laget? Dessutom vem vill sura när det luktar vår ute? Så at the moment sitter jag med en ny dator på magen. En sån där mordern mini-pc som väger nada!

Jag hoppas ni andra har haft en fin start på veckan och inte upptäckt att mjölken blivit gräddfil!


I´m in love with lace.

Jag blev blixtförälskad när jag snubblade över denna romantiska toppen, när jag egentligen var på jakt efter byxor. Vem faller inte pladask?Sorry, gurra!

Jag hade faktiskt lovat mig själv att ta mig upp till startskottet av vasaloppet. Jag tänkte jag skulle gå all in med blåbärssoppa och folkdräkt. Men när loppet drog igång stod soppan fortfarande på kylning och dräkten hängde struken på sin galge. Och jag, jag sov som en gris i djupaste sömn. Men loppet går väl av stapeln även nästa år?

Solen skiner för fulla muggar och jag tänkte göra som alla andra, och ta en söndagspromenad!

 


Klackarna på och jordgubbar till efterrätt...

20110304558 (MMS)

Klackarna på och jordgubbar till efterrätt och vin i min hand! Då är helgen kommen!


Separationsångest.

Den här veckan har verkligen speedat på.
Fokus för mig har legat på den förbaskade tentan, som äntligen är klar. Äntligen!

Nu när den är klar, känns det alldeles tomt. Och jag har helt glömt att det är dax för en helg mellan veckorna. Och då har jag lärt mig att man alsdrig kan veta vad som händer. Någoting säger mig att jag kommer dra på mig klackarna och klunka vin!

Det är jag väl värd?


Hallå, vart är jag?

Nu börjar jag fundera över vart jag egentligen vaknade upp imorse. Det verkade vara min säng. Mitt hem, precis som det var innan jag slocknade med dunkade huvudvärk.

Men att avgöra genom mobilens "alltid uppdaterade väder", bloggar och facebook. Ska det vara sol ute. Strålande väder!
Jag känner mig lurad och undrar verkligen vart jag är, med tanke på att det ser ut som en tråkig dag i Ryssland utanför mitt fönster....?

Dock blev jag utan det rosa skenet....

 


GeKås besök idag! Lång väntan i kön!

20110302551 (MMS)

GeKås besök idag! Lång väntan i kön!


Ögonkaramell.

Christian Walz

Sveriges surfitta.

För tillfället har jag klätt mig i garderobens fulaste, men bekvämaste outfit. Känner mig lagom attraktiv. Men vad gör man inte när det står tenta all over. Hemtenta. Allt jag kan läsa i mina näskommande veckor är understrukna med markeringspenna och ordet. TENTA.

Så jag har dessutom förvandlats till sveriges största surfitta. Dels för att jag inte fattar något av det jag läser. Stressad. Och att dagens enda belöning består av en promenad i ett väder utan solksken.

xoxo

 


RSS 2.0