Ögonkaramell

 

Joel Kinnaman


Nu är det sund om mig!

20110630900 (MMS)

Nu är det sund om mig!


Valuta för pengarna....?

Jag tycker så synd om mig själv att jag känner med ömkan när jag ser min spegelbild. Men imorse gick jag upp i ottan för att få en läkartid. En tops i halsen, en hundring fattigare och fyra minuter senare kom dommen!
Bara vanlig förkylning. Hallå jag dör här! Men jag tackar för att jag fick valuta för pengarna!

Så nu tog jag till värsting knepet jag inte vill rekomendera. Rå vitlök. . Jag måste bli frisk!
Nu tänkte jag gå igenom korten från midsommar.Jag är syk!

Och förkylningen övergick till dunderförkylning.
Mitt i jobb och allt! That sucks....

Jag tycker så synd om mig själv nu ska ni veta! Snörvalndes framför sex and the city beklagar jag mig mellan varven för J. Stackarn.
Och inget verkar hjälpa. Hett te, citronjuice, tranbärsjuice, vatten och halstabletter. Men fortfarande känns det som jag har halsen full av kartong, med tillhörande feber. Och jag som trodde jag skulle få njuta av min lediga dag imorgon!

Hoppas ni känner hur ynklig jag är.
Buuh-hu!


Första dagen.

Att jag somnade på soffan var ju ingen överraskning. Efter uppladdning för att få bort min hemska wiskey-röst så är jag lika hes som innan, som nu övergått till förkylning. Någon som har något supertips?Idag börjar min första dag på sommarjobbet.
Men jag har fått tjuvstarta några dagar, så jag slapp ha panik idag! Det ska bli riktigt kul och jag ser fram emot den här sommaren som bara den! Hoppas ni får en fin dag!


Jag idag.

 


Över och ut.

Då vad midsommar över och förbi. Halläningarna har återvänt till sitt land. Och min energi har jag gjort slut på. Så nu gör jag bäst i att inta soffläge med bigaråer och min tidning som jag pinade iväg mig för att införskaffa.

Efter en recovery ska jag uppdatera er om vad som hänt!

 


Kransen klar!

20110624894 (MMS)

Kransen klar!


Blomsterplock.

20110624885 (MMS)

Blomsterplock.


Personal Delivery.

Nyss kom min post man hem för lunch och serverade min post personligen. Det har sina fördelar att pussa på en mailman.
Jag tycker att brev borde märkas med färg, beroende på vilken typ av innehåll de har. Exempel utbetalningar med en färg och räkningar med en annan, ex; svart.
Då kunde jag öppnat de i rätt ordning. För nu blev jag glad över glömda pengar och bitter på dumhet som var nerprintat svart på vitt.


Men nu ska jag inte sura ur för det. För nu har nedräkningen startat! Snart är mina halläningar här!

 

 


I väntans tider.

Det börjar skymma och snart är Onsdagen förbi lika snabbt som Tisdagen.
Och imorgon dyker två galna halläningar upp. Det ska bli sjukt kul och jag kan inte annat än att längta till kramkalaset!

För att dryga ut all väntan slog jag på stort och lagade en fiiinmiddag till J. Finporslin. Finglas.
Och till och med de sötaste servettringarna jag har! För då spelar det väl egentligen ingen roll vad maten smakar. För vi vet ju alla att jag är katastrof i köket!Ha en fin kväll!Lika som bär!Vem är baksmällan-skådisen som får mig att vika mig av skratt endast av sin existens. Och vem är Jackass-stjärnan som i dagarna fick rest in peace?


Det är kärlek!

20110619875 (MMS)

Det är kärlek!


Zzzz....

Skrattkonferens inställd.
Istället blev det en sväng på stan med mamii. Och jag gick wild n´crazy på rean. Eller i den mån plånboken godkände mina att betala, att betala....

Dock vet jag inte vad som är med mig.
Jag är så trött så jag tror jag ska somna stående. Så just nu tröstar jag mig med ett glas tranbärsjuice och citron. Någonstans inbillar jag mig att det ska göra mig pigg o glá!

Dax att packa upp de nya inköpen och greja om lite i hemmet.

 

 


phjuu...

Idag är veckans andra jobbdag klar och matchar stilen "shabby chic" (Som i slitet, inte knubbig tjej....)
Jag ser det nu som ett under om jag klara komma upp i tid, hela sommaren. Jag är som en klubbad säl om morgnarna... Som ni märker blir det nada-roliga updates under jobbdagarna. Men vad gör man inte för lite klirr i kassan?!

Imorgon belönar jag mig med att göra ett besök hos frisören. Så ikväll ska löshåret sys klart. Kort ska bli lång och slitet ska bli fint tänkte jag. Sen har jag bokat in en skrattkonferans med min vän Hannabannana!

 

 


Jag är ett fjäderfä imorgon.

Slutet på en tuff dag.
Jag börjar se i kors och när jag blundar är siffror allt jag ser. Tid för sängen och drömma om rosor i cellophan. Med band.

Jag har jobbat idag och det finns risk för att jag inte bara känner mig som en papegoja utan verkligen förvandlas till ett fjäderfä på jobbet imorgon. Mina vänner det är examen i stan!

Dax och gå på riktigt, innan jag hamnar i psykos och gör om köket till butik och diskstället till kassapparat. Och tvingar J att komma och köpa.

God natt!


Måndag.

En ny vecka kommer och dukar upp sig.
Dagarna går fort och om man ska vara realistiskt så är det höst snart, innan sommren ens hunnit börja. Men jag ska inte vara bitter. För just nu längtar jag allra mest till midsommar. Då finbesök från halland entrar "landet". Jag hoppas dom överlever detta. :)

Frågan idag är hur jag ska hinna med allt jag lyckats stuva in denna måndag. Bland annat mitt nya löshår som jag ska ta hand om. Sen tänkte jag ta tag i min nya design! Äntligen!

Ha en bra dag!

 

 


Poop?

Nu vankas det middag.
Kan ni gissa vad?

Det krävs förberedelser...

Jag vek mig av skratt när marinaden var i och det mer och mer började likna...ja...lösbajs. Vad är det som är så roligt med bajs? Är jag fortfarande fem?

 


Så typiskt

Varför kan jag aldrig ha vita kläder?

 

 


På utflykt.

Inatt har jag sovit som en stock, inte för att stockar kanske sover. Såå... varför säger man ens så...?

Hur som helst jobbade jag min första lördag för sommaren som komma skall. Yey!
Det gick bra, även fast butiken förvandlades till en tropisk regnskog. Men efter ett par sekunder i kylen är man som ny igen och redo att möta kunderna med ett brett leende.

Efter det mellanlandade jag hemma igen för en quick-power-boost.
Jag och lilla J skulle nämligen ut på äventyr i skogen. På besök i en liten stuga med underbar mat och glada skratt lockade. Och möjligtvis ett dopp i vattnet. Men regnet kände ju för att ösa ner. Så vi smaskade i oss den goda maten och lyssnade till imponerande historier. Och jag är mer rädd än någonsin för björnar kan tilläggas.Sex and the city.

Nu har jag sett en bra bit in i mina sex and the city säsonger. När man sett ett måste man bara se ett till, ett till och bara ett till.... Helt beroendeframkallade.Men jag har märkt att ju mer jag ser, ju mer irriterad blir jag på Carrie. Hon beter sig så klantigt i vissa situationer. Jag vet att det inte är på rikitgt. Men bara hela den här historien om Mr. Big. Han är största skiten i hela serien men ändå är det han Carrie ends up with. Och jag tror den stora frågan vi sex and the city-fanatiker ställer oss är, varför valde hon inte Aiden?Jag hade ialla fall vald Aiden!Vad är det jag ser?!

Efter en stekhet dag som denna kan man ju inte annat än lägga sig raklång på soffan med en iskall cola. Med en film framför näsan att glo på. MEN! det finns absolut ingenting att se på tv ikväll. INGET!

Jag får helt enkelt ägna mig åt att tröstäta chokladen...

Detta erbjudes:

Northen Lights.

Amrikansk- kanadensisk mix drama, med en släng kriminal från -09. Handlar om en kille som sticker från stan och blir kär i någon tjej. Pappan dör. Kanal 9, 21.00.
Föräldrarskap.
Dramakomedi med Steven Martin. Behöver jag säga mer....?
Kanal 8, 21.00.Death Sentence.
En seg action med Kevin Bacon från -07. Hnas son blir mördad och han ska hämnas vilket ger konsekvenser.
TV6, 21.00.Lika som bär!Likheten är slående. vem är egentligen vem?


Älskade hem.

Fullt schå hela dagen.
Jag har varvat min dag med att steka i solen och "mini-renovera". Målade en hylla som fick ta plats i köket, helt otippat i färgen vit.
Sovrummet fick en helt ny touch. Man kan tro att vårat hem skulle kunna platsa i fina hem, eller någon annan heminrednings tidning. Vackert är matchande ledord.


Skaka, skaka

Det är söndag och jag startar min dag med 2dl grädde och ½dl proteinpulver. Det är galet mättande och smakar gott. Vem vill inte ha en chokladshake till frulle?

Fredag. idag.

Mys i soffan. Youtube bjuder på skratt och gamla godingar. Kunde en stressed up-friday sluta bättre?

Get Clean.

Lycka.
Jag har utökat min parfymsamling med tre nya godingar. Jag skulle kunna sitta en hel dag och bara dofta på Cleans dofter.

RSS 2.0