Ögonkaramell.

Lite äldre. But still a hunk. Brad Pitt.

 


Living for the weekend.


Och jobb. Grädde och Jobb.


Mentos!

Abstinens efter Mentos och hysteriska skratt till en film. Det är så man avslutar en Fredag.
Harold and Kumar escape from Guantanamo Bay. Galet rolig film.

 

 


Lika som bär!Vi fortsätter i det kungliga temat. Även prins Carl-Phillip Bernadotte har en dubbelgångare. Denne med en skådespelartalang, Orland Bloom.


Fort, fortare, fortast.

Veckorna går snabbt och dagarna fortare.
Snart har mina veckor på sommarjobbet tgit slut och det är dgs att ha panik över vad hösten har att erbjuda. Men jag måste erkänna att det är slitigt. Det här med jobb är slitsamt.

Idag inbillade jag mig att det var Fredag och blev aningen besviken när jag insåg att det var en arbestdag kvar innan den roliga Lördagen. Men imorgon står två brudbuketter på schemat, lite kul ska det väl vara också! :)


Dagen middag....Alltså två var bara mina.


Tji fick jag!

När jag hurrar för att hösten är på intåg, får jag självklart ett bakslag. Hetta utan dess like och kläder som sitter slickade mot huden. Mysigt? Inte speciellt.

Jag gjorde till och med ett försök till att bada idag. Årets första dop, ska tilläggas. Gick sådär.
Kroppen hamnade mer i vatten i omgångar, och som den badkruka jag är, tycker jag det är kallt. Men jag kan stolt konstatera att det där med bad, det är inte min grej.

Nu tonar onsdagen ut och imorgon är det dax för en ny arbetsdag.


Adjö, du ljuva sommartid.

Nu slår jag officiellt om till höst. Jag tycker vi går in i en ny årstid och lämmnar sommaren bakom oss. Visserligen ryktas det om 28 grader och hetta, men detta vägrar jag tro på. Dessutom har höstvindarna tagit plats och ett kvällsdopp i skymningen är bara att glömma.

Så nu är det äntligen dax att få krypa ner i soffan under filten med tända ljus!

 

 


Inspo : After summerJag förbereder mig mentalt för att hösten komma skall. H&M inspirerar mig till hur jag vill gå klädd när värmen byts mot kyligare luft och rosiga kinder.

Bilder:H&M Kollage: Jag


Lika som bär!Kronprinsessans livskamrat Daniel Westling är en levande kopia av Boxer-Robert. Hon valde i alla fall den mest naturtrogna.


A-My-Day.

En ledig dag är väl till för att inte göra ett skit...? Och sedan ha ångest för att man inte fick något gjort...? Och då har jag gjort precis rätt och slösat bort min dag på mig själv!

Det känns som hösten intagit vinden och det inte står på förrens löven färgas gula. Så mysigt! Jag må vara tidig men jag saknar hösten. Jag har redan gobitar till höstgarderoben som ligger och väntar! Idag kunde jag inte hållas längre och min snygga mockaväska fickfölja med på en premiärsväng på stan, när en fika med Hanna skulle avnjutas.

Dagens outfit!Glasstime

20110718932 (MMS)

Glasstime


Ögonkaramell.

Jag börjar min vecka med att dregla över hetingen David Beckham. Men det är väl ingen idé att förälska sig i en fotbollskille....?

 

 


Blogg-tips!

Nu har jag pysslat lite med en design till min vän, som nyligen startat en blogg.
Kolla in den här!
Så fint!

Idag blev jag överraskad.
Efter dagens arbete räckte chefen över en flaska vin som hon tyckte jag skulle ha. Med ett litet kort på, för att visa att mitt arbete uppskattas. Jag blev oehört rörd.Fortfarande lite suddig, men nu kör vi! Go...

20110716928 (MMS)

Fortfarande lite suddig, men nu kör vi! God morgon!


En dag till.

Just nu sitter jag och sippar på ett glas cola, istället för ett efterlängtat glas vin. För jag har en dag kvar bakom kassan innan min helg börjar efter en riktigt tuff vecka. Så ni får hållas med dålig uppdatering, eftersom jag lever halvdö i soffan.

 


Lika som bär!Då kan vi sluta fundera över hur Plura skulle se ut om han skalade av sitt skägg. Här är hans dubbelgångare, Richard Jenkins!


Njutar-dag.

Idag har jag haft veckans lediga dag.
Den tog slut fort, men spenderades väl. Jag satsade all in på en njutar-dag, som är till för att spendera på det som gör mig glad. Väl behövt.

Nu har jag äntligen knåpat ihop en ny header.
Så till er stackars själar som suttit i full förväntan, varsegoá!

Vad tycks?


Feathers.

Dagens craving.
As-söta örhängen från H&M, de får gärna flytta in hos mig!

 

79:-, H&M.

 


Söndag.

Snart är vilodagen över innan den ens hann börja.
Och efter en hel vecka med hårt jobb så är jag värd att göra ingenting. Leta inspiration i tidningar, sippa Cola och zappa på tv.

Nu är det dax att planera kommande vecka och unna sig en fika innan Solsidan. Ni missar det väl inte? Höjden av söndagskvällen!

 

 


Omstart point 987.

Alltså.
Nu är det så att mitt hjärta gick sönder när jag föll. Då på mattan alltså. Det mesta är vänt upp-och-ner och min status betecknas numera: Singel.

Annars jobbar jag och sliter. Gör fina paket, ler och blir skitig under naglarna. Jag trivs och har svårt att tänka mig att jobba med något annat, någonsin. Ever.

Medans värmen tar kål på mig kan jag inte annat än att längta till hösten. Jag vet att jag får ett pris på mitt huvud när jag erkänner att jag längtar efter att kunna bära jeans med en stickad tröja. Men säger det i alla fall.

Hur som helst är en gnutta av mig tillbaka och jag önskar er en trevlig helg!

 

 


Lika som bär!Vill-du-ligga-med-mig-då-stjärnan och flickfotografen Bingo är skrämmande lika. Vem är egentligen vem?


Felmeddelande.

Tyvärr så har jag drabbats av mattryck.
Ni vet när någon drar mattan under fötterna på en. Eller när något kommer oväntat som en örfil....
Detta orsakar mindre uppdatering.


Men....
Njut av sommaren! :)


RSS 2.0